Company Logo

____________________

Prijava uporabnika

(prijava za člane društva)

Eva JAZBEC

 

Eva je v tekmovalnem alpskem smučanju že od svojega 7 leta naprej. Rojena 09.08.1996 je šla po stopinjah svojega starejšega brata in na prvih regijskih cicibanskih tekmah nastopila že s sedmimi leti.

 

 

 

V cicibanski kategoriji je leta 2006 na državnem prvenstvu osvojila 4. mesto v veleslalomu. V otroških kategorijah je v letih 2004 do 2011 nastopala s spremenljivimi uspehi (od stopničk pa tudi do 20. mesta), vedno odvisno od hitrosti rasti in njenega fizičnega razvoja.

 

 

 

Ob alpskem smučanju rada plava, se potaplja (OWD), kolesari (MTB), kar je vse sestavni del kondicijskih priprav za smučarske napore. Njena specialnost je vožnja z monokolesom (ravnotežje).

 

Na šolskem področju pa ne pozna "poraza", svoje športne in šolske obveznosti usklajuje tako, da je osnovno šolo Bojana Iliha v Mariboru končala z odličnimi uspehom (same petice)!

 

Leta 2011/2012 je postala dijakinja 1.Š razreda Druge gimnazije v Mariboru (športni razred) in tako spet stopa po stopinjah starejšega brata.

 

V sezoni 2011/2012 pričenja svoje FIS tekmovalno obdobje.

 

 

 

  • sezona 2011/2012 ni prinesla omembe vrednih rezultatov, prav tako so bili skromne točke FIS.
  • v sezoni 2012/2013 je prišlo do izboljšanja FIS točk, prav tako pa je dosegla nekaj lepih rezultatov (3. mesto na državnem prvenstvu v slalomu med mlajšimi mladinkami),
  • kljub 50% odsotnosti od pouka (športni razred 2. gimnazije Maribor) dosega učni uspeh ki omogoča ohranjanje Cojzove štipendije.

 

 

  • sezona 2013/2014 je bila med najuspešnejšimi do sedaj. Izboljšanju FIS točk je dodala skupno 3. mesto v slovenskem pokalu in 3. mesto na državnem prvenstvu v veleslalomu (vse med mlajšimi mladinkami).

 

OglasiBooks!

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla templates free dedicated hosting Valid XHTML and CSS.